Henkilökunta

Toni

Moi,

Olen valmistunut osteopaatiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta 05/2020, koulutetuksi hierojaksi Espoon hierojakoulusta 05/2014 ja Personal traineriksi PT Coaching Academystä 01/2016.  Olen entinen ammattiurheilija. Lajinani oli jääkiekko, jota pelasin 10 vuotta täysin ammattilaisena. Aktiiviuran lopetin keväällä 2013, jonka jälkeen suuntasin hierojaopintojen pariin. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2014 lähtien. Tällä hetkellä toimin myös opettajana Metropolian Ammattikorkeakoulussa Osteopatian tutkintolinjalla.

Minulle työssäni tärkeintä on asiakkaan hyvinvointi ja eteneminen kohti yhdessä asetettuja hoitotavoitteita. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja edistämään kehon sekä mielen hyvinvointia. Teen työni aina sydämelläni ja parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Osteopaatti AMK, Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja, Personal Trainer

Karoliina

Hei!

Valmistuin osteopaatiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta 05/2020 ja koulutetuksi hierojaksi Espoon hierojakoulusta 05/2014. Olen harrastanut usean vuoden ajan telinevoimistelua, esiintynyt pitkään Circus Helsingin esiintyvässä ryhmässä, sekä tällä hetkellä voimistelen aktiivisesti TeamGymin parissa.

Osteopaattina minua kiehtoo, se miten ihminen toimii kokonaisuudessaan. Osteopatiassa kokonaisuus koostuu kehosta, mielestä ja elinvoimasta. Pyrin auttamaan ihmisiä voimaan paremmin kehossaan ja tukemaan heidän terveyttään. Kaikenikäiset ovat tervetulleita hoitooni!

Osteopaatti AMK, Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja

Raisa

Hei!

Valmistuin Urheiluhierojan erikoisammattitutkinnosta joulukuussa 2022 ja koulutetuksi hierojaksi joulukuussa 2021. Molemmat tutkinnot suoritinLapin koulutuskeskus Redussa. Hierojan töitä aloin tehdä jo opintojen ohella kesällä 2021.

Minulla on monipuolinen liikuntatausta eri lajeista, yleisurheilusta judoon. Viime vuosina päälajinani on kuitenkin ollut maalipallo, jota pelaan tällä hetkellä avoimessa SM-sarjassa Aisti Sport -seuran paidassa. Maajoukkuetaustaa maalipallosta löytyy myös muutaman vuoden ajalta.

Osaksi liikuntataustani vuoksi päädyin opiskelemaan hierojaksi, ja ammattitutkinnon opiskeluaika olikin todella antoisaa ja mielenkiintoista. Halusin kuitenkin oppia lisää ja sen vuoksi suoritin Urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon heti perään työn ohella, saaden siitä paljon lisää menetelmiä omassa työssä sovellettavaksi.

Tiedän, miltä tuntuu kun lihaksisto voi hyvin. Kuuntelemalla asiakasta ja ottamalla huomioon hänen kokonaiskuormituksensa hoitotapahtuman suunnittelussa, haluan auttaa asiakkaitani pitämään yllä lihaksiston hyvinvointia ja sitä kautta edistämään sujuvampaa arkea.

www.raisakuusela.fi

 

Urheiluhieroja (EAT), Koulutettu hieroja, Ravintovalmentaja

Janina

Hei!

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Helsingin Hieronta-Akatemiasta 2022. Opiskelen tällä hetkellä osteopaatiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa, josta valmistun keväällä 2024. Olen kilpaillut nuorempana yleisurheilussa SM-tasolla, päälajeinani pituushyppy ja pikajuoksu. Nykyään monipuolinen liikunta on edelleen tärkeä osa arkea ja iloitsen siitä, että pystyn ammattini puolesta tukemaan niin urheilijoiden kuin muidenkin lihashuoltoa ja hyvinvointia.

Osteopatian kautta olen saanut laajemman näkemyksen ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Koen työssäni tärkeimmäksi ihmisten auttamisen, ja pyrin aina kohtaamaan jokaisen ihmisen aidosti ja yksilöllisesti. Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

 

 Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja, Osteopaattiopiskelija AMK

Katjaana

Moikka!

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta 05/2024 sekä urheilulääketieteen kandidaatiksi urheiluvalmennukseen suuntautuvasta koulutusohjelmasta Uumajan yliopistosta Ruotsista 05/2020. Olen myös erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon MDT-menetelmällä (McKenzien mekaaninen diagnostisointi ja terapiamenetelmä®).  Vaikka urheilutaustani onkin varsin monipuolinen, tärkeimmäksi lajikseni tuli taitoluistelu, jossa kilpailin SM-tasolla vuoteen 2016 asti. Jääurheilun parissa onkin vierähtänyt pian 20 vuotta itse urheilijana ja myöhemmin sekä laji- että fysiikkavalmentajana.

Terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Kuntoutuksessa minulle on tärkeintä asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja hänen tilanteensa perusteellinen kartoittaminen, jotta saadaan rakennettua toimiva hoitosuunnitelma asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Tavoitteenani on tarjota asiakkailleni parasta mahdollista hoitoa ja tukea heitä matkalla kohti terveyttä ja hyvinvointia.

Koulutus:

  • 2023-2024 Cert. MDT (Mekaaninen diagnosointi ja terapia) Fysioterapeutti
  • 2020-2024 Fysioterapeutti Jyväskylän Ammattikorkeakoulu JAMK
  • 2017-2020 BSc Sports Medicine, Umeå Universitet

 Jatkokoulutus:

  • 4/2024 Suomen McKenzie instituutin kevätopintopäivä, kaula- ja rintaranka
  • 4/2024 Raskausaika ja synnytyksestä palautuminen
  • 6/2024 Dry Needling koulutus B1 + B2

 

Fysioterapeutti,

Bachelor of Medicine Science, main field of study: Sports Medicine