Henkilökunta

Toni

Moi,

Olen valmistunut osteopaatiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta 05/2020, koulutetuksi hierojaksi Espoon hierojakoulusta 05/2014 ja Personal traineriksi PT Coaching Academystä 01/2016.  Olen entinen ammattiurheilija. Lajinani oli jääkiekko, jota pelasin 10 vuotta täysin ammattilaisena. Aktiiviuran lopetin keväällä 2013, jonka jälkeen suuntasin hieroja opintojen pariin. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hieronta töiden ohella olen toiminut myös Personal trainerina.

Minulle työssäni tärkeintä on asiakkaan hyvinvointi ja eteneminen kohti yhdessä asetettuja hoitotavoitteita. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja edistämään kehon sekä mielen hyvinvointia. Teen työni aina sydämelläni ja parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Osteopaatti AMK, Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja, Personal Trainer

Karoliina

Hei!

Valmistuin osteopaatiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta 05/2020 ja koulutetuksi hierojaksi Espoon hierojakoulusta 05/2014. Olen harrastanut usean vuoden ajan telinevoimistelua, esiintynyt pitkään Circus Helsingin esiintyvässä ryhmässä, sekä tällä hetkellä voimistelen aktiivisesti TeamGymin parissa.

Osteopaattina minua kiehtoo, se miten ihminen toimii kokonaisuudessaan. Osteopatiassa kokonaisuus koostuu kehosta, mielestä ja elinvoimasta. Pyrin auttamaan ihmisiä voimaan paremmin kehossaan ja tukemaan heidän terveyttään. Kaikenikäiset ovat tervetulleita hoitooni!

Osteopaatti AMK, Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja

Raisa

Hei!

Valmistuin Urheiluhierojan erikoisammattitutkinnosta joulukuussa 2022 ja koulutetuksi hierojaksi joulukuussa 2021. Molemmat tutkinnot suoritinLapin koulutuskeskus Redussa. Hierojan töitä aloin tehdä jo opintojen ohella kesällä 2021.

Minulla on monipuolinen liikuntatausta eri lajeista, yleisurheilusta judoon. Viime vuosina päälajinani on kuitenkin ollut maalipallo, jota pelaan tällä hetkellä avoimessa SM-sarjassa Aisti Sport -seuran paidassa. Maajoukkuetaustaa maalipallosta löytyy myös muutaman vuoden ajalta.

Osaksi liikuntataustani vuoksi päädyin opiskelemaan hierojaksi, ja ammattitutkinnon opiskeluaika olikin todella antoisaa ja mielenkiintoista. Halusin kuitenkin oppia lisää ja sen vuoksi suoritin Urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon heti perään työn ohella, saaden siitä paljon lisää menetelmiä omassa työssä sovellettavaksi.

Tiedän, miltä tuntuu kun lihaksisto voi hyvin. Kuuntelemalla asiakasta ja ottamalla huomioon hänen kokonaiskuormituksensa hoitotapahtuman suunnittelussa, haluan auttaa asiakkaitani pitämään yllä lihaksiston hyvinvointia ja sitä kautta edistämään sujuvampaa arkea.

www.raisakuusela.fi

 

Urheiluhieroja (EAT), Koulutettu hieroja, Ravintovalmentaja

Hanne

 

Tervehdys! 

Olen Hanne, Kymenlaakson kasvattama ja Lappeenrannan jalostama nykyisin reipas lauttasaarelainen vuodesta 2014. Yrittäjänä olen toiminut saarella vuodesta 2016 ja koulutetuksi hierojaksi valmistuin Hierontakoulu Atlaksesta Espoosta 2020.

Tällä hetkellä omaan arkeen kiinteinä osina kuuluvat liikuntalajeista crossfit ja lenkkeily. Hoitaminen ja ihmisyyden eri osa-alueet ovat kiinnostaneet minua jo nuoresta. Kehon ja mielen hyvinvoinnista kiinnostuin alunperin parikymppisenä alkaneista omista terveyshaasteistani. Tutuiksi ovat tulleet kilpirauhasen, unen ja palautumisen, painonhallinnan sekä työssäjaksamisenkin haasteet sekä raudanpuute. Yllättäen hierojan opintojen myötä löysin uuden näkökulman kiehtovaan keho-mieliyhteyteen ja erilaisiin psykofyysisiin ongelmatiloihin. Tällä hetkellä kiinnostukseni on hermoston vaikutuksissa kehoon ja mieleen. Ihmisyys on kiehtova loputtoman oppimisen ja yhteenkietoutuvien eri tasojen maailma!

Tarjoan Body Health Kirénillä klassista ja urheiluhierontaa sekä piakkoin myös purentalihasten hoitoa. Hierojana pyrin auttamaan Sinua rentoutumaan tai osaamiseni puitteissa löytämään ja hoitamaan juurisyytä kivun tai lihaskireyden taustalla. Olen käsialaltani reipasotteinen ja ihmisenä helposti nauruun ja vitsikkyyteen taipuva tilannekomiikan ystävä sekä kuivan huumorin erityisosaaja. Kunnioitan asiakkaan ja omaa hiljaisuuden tarvetta, ja musiikkimakuni vaihtelee 1990-ja 2000-luvun popin, räpin, rähinän kuin afrobeatin ja mantran välillä päivän fiiliksen mukaan. Aikoja minulle voit varata maanantai- ja sunnuntaipäiville. Tervetuloa!

Koulutettu hieroja,   Urheiluhieroja